În general, prima întrebare a celor care vor să închirieze o limuzină Mercedes S-Class este dacă merită banii. Este scump să obţii o limuzină sau nu? Noi vă spunem şase motive care justifică o închirierea unei astfel de maşini și o călătorie cu stil.

1. Aveţi de mers la sau de la aeroport

În unele cazuri, puteți constata că tariful fix oferit de o companie de închirieri la limuzină nu este mult mai mult sau chiar mai puțin decât un taxi. Există mai mulți factori care afectează cât de mult plătiţi cu taxiul, de exemplu, cât de mult trafic există sau nişte tarife ascunse. Mai multe curse cu taxiul într-o perioadă de timp scurtă pot fi mult mai scumpe decât închirierea unei limuzine. LPG Driver are un preţ competitiv la Mercedes S-Class.

2. Ieșiți o noapte în oraș

Uneori poate doriți să luați o limuzină doar aşa, pentru relaxare. Sau poate că doriți să arătați cuiva special că vreţi să îi oferiţi ce e mai bun. un moment bun sau doriți doar să vă simțiți răsfățați noaptea. Siguranța şi confortul unei limuzine Mercedes S-Class e tot ce vă trebuie. Nici costul nu e mare, mai ales dacă sunteţi un grup de prieteni, iar niciunul nu trebuie să se sacrifice în club şi să nu bea.

3. Sărbătoriţi o zi de naştere, aniversare sau altă ocazie specială

Închirierea unei limuzine este modalitatea perfectă de ajunge la orice eveniment. Ajungeţi la timp, nu aveţi grija condusului, singura preocupare este să vă ocupaţi de ţinută, iar când ajungeţi la eveniment veţi face impresie când şoferul vă deschide portiera. Iar dacă organizaţi o nuntă sau botez puteţi face o surpriză plăcută naşilor sau părinţilor dacă le trimiteţi limuzina cu şofer să îi ia.

4. Siguranţa cu Mercedes S-Class

Vă ţineţi copiii în siguranţă atunci când sunt adolescenţi şi trebuie să ajungă la vreo petrecere a unui coleg sau la balul de promovare. Mulţi părinţi văd o cheltuială în închirierea unei limuzine, însă cei care au apelat la această modalitate de deplasare au fost foarte mulţumiţi. Copiii au ajuns în siguranţă cu şoferul la destinaţie, fiind modalitatea subtilă de a-i supraveghea. Şoferul nu îi poate urmări la petrecere să vadă ce fac, dar se asigură că ajung în siguranţă la destinaţie şi că nu este alcool în maşină.

5. Utilizarea unei limuzine la evenimentele de bussiness

Ce client nu este plăcut surprins că o limuzină îl va prelua de la aeroport? Este un mod elegant de a impresiona şi a arăta aprecierea faţă de un partener de afaceri. Va aprecia cu siguranţă să aibă la dispoziţie o maşină cu şofer.

6. Mergeţi în excursii

Plecaţi împreună cu partenerul sau prietenii şi vreţi să o faceţi cu stil. Mercedes S-Class pus la dispoziţe de LPG Driver vă face deplasarea una confortabilă şi relaxantă. Este o bună opţiune şi pentru firma la care lucraţi sau cu care aveţi contacte de afaceri să vă pună la dispoziţie o limuzină cu şofer pentru un tur turistic. Unele companii oferă astfel de pachete cu tururi pe ruta vinului, a unui traseu cu rezonanţe istorice.

Toţi preferă să meargă cu limuzina, fără grija şofatului şi a problemelor din trafic. Deci, fie că mergeţi la un eveniment bussiess sau la unul personal este o opţiune excelentă. Închirierea unei limuzine pentru o întâlnire de afaceri sau un eveniment corporativ poate ajuta la îmbunătățirea imaginii companiei voastre și să facă oamenii să vă trateze cu respect. Mai mult de jumătate din veniturile generate de industria de închirieri limuzine provin din călătorii de afaceri, lucru ce subliniază importanța utilizării unui vehicul cu șofer pentru un impact mai mare asupra clienților sau angajaților.