TRANSFER AEROPORT

Vă asigurăm transportul la/de la aeroportul Otopeni Bucureşti.

Nu trebuie să aveţi nicio grijă în ceea ce priveşte transportul la hotel sau la orice altă destinaţie aveţi cînd ajungeţi pe aeroportul capitalei.

Un şofer vă aşteaptă şi vă va duce în siguranţă la destinaţie. Asta în cazul în care ajungeţi din altă ţară în România. La fel şi dacă trebuie să plecaţi din ţară.

Ne sunaţi, alegeţi maşina, iar un şofer vă va duce la aeroport. Nu aveţi nicio grijă în acest sens. Nu întârziaţi, nu pierdeţi avionul, nu staţi stresat să conduceţi în trafic. Şoferul nostru vă transportă în siguranţă. Ne puteţi contacta non stop pentru a rezerva maşina dorită.

Maşinile noastre sunt noi, curate, confortabile şi sigure. Şoferii noștri sunt respectuoşi, avem preţuri fixe, fără costuri ascunse sau taxe suplimentare şi puteţi plăti cu cardul.

Sistemul de asistenţă clienţi este disponibil non-stop, atât în română, cât şi în engleză. Pentru orice informaţii vă stăm la dispoziţie.

Monitorizăm în timp real toate zborurile pentru a ne asigura că şoferul vă aşteaptă în aeroport, indiferent de întârziere.

Odată rezervarea transmisă şi confirmată, transferul dumneavoastră este garantat!

BLOG LPG Driver

În secţiunea blog veţi găsi informaţii utile despre serviciile pe care vi le oferim, avantajele închirierii unei maşini cu şofer, ştiri din domeniul auto.

Tot aici puteţi găsi şi idei pentru circuite turistice sau destinaţii interesante din ţară.

Flota auto a LPG Driver conţine maşini noi, modele recente, iar detalii despre aceste modele şi evenimente auto internaţionale puteţi găsi tot în secţiunea blog.

10%

REDUCERE

    ro_RORomână
    This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
    There is no selected car class in current office. Please choose another Class!