BUCUREȘTI

LPG Driver vă oferă două variante de tur privat al Bucureştiului: unul de 3 ore şi unul de 6 ore. Pentru ambele variante vă propunem vizitarea unor obiective emblematice ale oraşului, cum ar fi Palatul Parlamentului, Muzeul Satului, Muzeul Naţional de Istorie.

Avem mereu în vedere preferinţele clienţilor, astfel încât turul este customizabil şi poate include orice atracţie turistică doriţi să o vizitaţi.

Printre atracţiile turistice pe care vi le propunem sunt:

Palatul Parlamentului – este, probabil, clădirea din România de care au auzit cei mai mulţi străini. Conform site-ului de promovare a Bucureştiului, seebucharest.ro, Palatul Parlamentului este menționat de trei ori în Cartea Recordurilor: a doua cea mai mare clădire administrativă de uz civil din lume (după Pentagon), cea mai scumpă şi cea mai grea clădire de pe mapamond.

Vizitatorii trebuie sa aibă la ei un act de identitate care rămâne la recepţia clădirii pe tot parcursul vizitei.

Adresa: Strada Izvor, nr. 2-4, Bucuresti

Program de vizitare:

Martie – Octombrie, zilnic 09:00 – 17:00 (ultimul tur la ora 16:30)

Noiembrie – Februarie, zilnic 10:00 – 16:00 (ultimul tur la ora 15:30)

Muzeul Satului – Vizita aici este o  adevărată călătorie etnografică în toate zonele rurale din România. Plimbarea pe aleile muzeului în aer liber este ca o excursie în satul tradiţional românesc cu case vechi, autentice.

Se întinde pe mai multe hectare şi cuprinde peste 70 de case, 99 dependinţe şi biserici.

Adresa: Şoseaua Kiseleff, nr. 28-30, Bucureşti

Program de vizitare:

Luni – Duminică: 9:00 – 17:00

Muzeul Naţional de Istorie – este o clădire monument istoric, ce deţine un bogat patrimoniu cu peste 690.000 de piese. Printre expoziţiile permanente pe care muzeul le prezintă publicului este Copia Columnei lui Traian – copia la scara naturala a celebrului monument antic Columna lui Traian din Roma, fiind un exponat cu o mare valoare istorică şi artistică.

Muzeul este găzduit în clădirea numită în trecut Palatul Poştelor, aflată în perimetrul vechiului centru istoric al Bucureştiului.

Adresa: Calea Victoriei, nr. 12, Sector 3, Bucureşti

Program de vizitare:

Luni – Marţi : Închis

Miercuri – Duminică: 10:00 – 18:00

Alte obiective pe care vi le propunem sunt: Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei- Calea Victoriei, centrul istoric, Mănăstirea Plumbuita, Palatul Mogoşoaia, Muzeul de Artă, Palatul Şuţu, Biserica Caşin, Teatrul Naţional.

Hanul lui Manuc: restaurant renumit în Bucureşti, fiind cel mai vechi han din Europa, locul unde vă aşteaptă o masă cu gustări boiereşti. Aflăm chiar de pe site-ul hanului, hanumanucrestaurant.ro, că poveşti fascinante ale Micului Paris s-au înfiripat dintotdeauna în centrul oraşului, dar parcă niciunde mai clar decât pe străzile Lipscanilor. De la aventuri cu haiduci, comori, boieri şi domniţe, până la romanţe şi chiar tratative istorice, hanul a fost martor la toate, ba pe unele le-a şi găzduit.

O altă opţiune pentru a mânca bine este Caru’ cu Bere. Cu o istorie de peste 130 de ani Caru’ cu bere a fost și este un simbol al centrului istoric al Bucureştiului. „Fiind în schimb de-atâția și atâția ani în buricul orașului, timp în care am împrumutat destule din sufletul amestecat și moravurile Capitalei, am devenit un soi de emblemă a sa”, spun cei de la Caru’ cu Bere. Este restaurantul din București în care măcar o dată trebuie să-i spui chelnerului „Băiete, încă un rând de bere!”, în românește sau în oricare altă limbă a pământului, pentru că foarte mulţi străini aleg acest restaurant cu mâncăruri tradiţionle româneşti.

Avantajele unui tur privat

  • Modalitate perfectă pentru turişti de a cunoaşte Bucureştiul
  • Puteţi alege ora şi traseul excursiei
  • Preluarea se face la adresa stabilită, maşina are şofer profesionist, vorbitor de limbă engleză

Pentru detalii suplimentare şi oferte de preţ Circuit Turistic Bucureşti vă rugăm sa ne contactaţi la:

  • Mobil: +40 759 100 400
  • Email: contact@lpgdriver.com
  • WhatsApp: +40 759 100 400
ro_RORomână
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!