Circuite Turistice

Aveți întrebări? Ne puteți suna...
lpgcars.ro
+40 759 100 400

București

LPG Driver vă oferă două variante de tur privat al Bucureştiului: unul de 3 ore şi unul de 6 ore. Pentru ambele variante vă propunem vizitarea unor obiective emblematice ale oraşului, cum ar fi Palatul Parlamentului, Muzeul Satului, Muzeul Naţional de Istorie.

Transfăgărăşan

Transfăgărăşan, numerotat DN 7C, leagă Transilvania de Muntenia, traversând cel mai înalt lanţ muntos din România, Munţii Făgăraş, pe o distanţă de aproximativ 92 km. Începe în judeţul Argeş şi se termină în Sibiu. Şoşeaua ajunge la altitudinea maximă de 2042 metri la Bâlea Lac.

Castelul Bran

Castelul Bran se află la 30 de kilometri la Braşov şi este unul dintre cele mai impresionante monumente istorice ale României. Construit pe o stâncă, adăposteşte muzeul Bran şi reprezintă o atracţie pentru turisţii care vin în căutarea legendei Contelui Dracula. Castelul Bran este cunoscut şi sub denumirea Castelul lui Dracula, denumire dată chiar de turişti.

Castelul Peleş

Castelul Peleş este construit pe domeniul regal de la Sinaia. Construcţia a început în luna august a anului 1873 şi a fost finanţată atât din conturile particulare ale principelui Carol, cât şi din fonduri publice. La sfârşitul secolului al XIX-lea, castelul Peleş se număra printre cele mai moderne reşedinţe regale europene.

Mamaia

Mamaia este cea mai renumită staţiune de pe litoralul românesc. Situată în nordul municipiului Constanţa, dispune de plajă cu nisip fin, are numeroase hoteluri, piscine în aer liber, parcuri de agrement, terenuri de sport. Staţiunea oferă turiştilor posibilitatea practicării sporturilor nautice.

ro_RORomână
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!