Evenimente

Aveți întrebări? Ne puteți suna...
lpgcars.ro
+40 759 100 400

EVENIMENTE CORPORATE

Orice client este important pentru noi, de aceea suntem întotdeauna pregătiţi să vă oferim servicii excepţionale. La noi trebuie să apelaţi dacă aşteptaţi un client din străinătate sau aveţi nevoie de transport pentru parteneri de afaceri sau reprezentanţi ai firmei.

Şoferul LPG Driver îi aşteaptă la aeroport, îi preia şi îi duce la destinaţie în siguranţă şi cu tot confortul asigurat.

EVENIMENTE PERSONALE

Se apropie un eveniment important în viaţa voastră? Trebuie să pregătiţi din timp totul, iar noi vă putem ajuta cu închirierea unei maşini de lux cu şofer. Veţi avea o apariţie de neuitat la eveniment şi, în acelaşi timp, rezolvaţi problema transportului.

Pentru o oră sau o zi întreagă, LPG Driver vă oferă autoturisme de lux cu patru sau opt locuri pentru a vă bucura de o deplasare în siguranţă, fără griji.

EVENIMENTE SOCIALE

Ne adresăm organizatorilor de evenimente, fie că sunt concerte sau competiţii sportive, cărora le punem la dispoziţie maşini cu şofer. Clienţii noştri nu mai au grija transportului, serviciile unui șofer profesionist fac călătoria să fie una confortabilă și lipsită de griji.

Credem într-o colaborare de lungă durată cu clienţii noştri, de aceea principala noastră motivaţie este aportul pe care îl aducem la succesul evenimentului pe care îl organizaţi.

ro_RORomână
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!